Referanser


“Jeg fikk installert overvåkingskamera inne og ute samt brannalarm og en enhet hvor jeg kan styre strømtilførsel til f.eks kaffetrakter via min iPhone. Som politimann vil jeg si at systemet anbefales på det sterkeste. Helt rå bildekvalitet som går til din mobiltelefon, live streaming og opptaksfunksjon hvor du kan se/sjekke om alt er bra i huset ditt/firmalokalet. Alt lagres i en uke, og vil være til stor hjelp for etterforskningen ved et eventuelt innbrudd eller en brann. Det samme gjelder livestreamingen som jeg er mest imponert over. Ikke er det dyrt heller. Anlegget er ditt når du har kjøpt det. Leide alarm fra et selskap før, men var veldig misfornøyd med det. Appsecurity er etter min mening helt fremtiden.”

Arne Guddal

«Veldig fornøyd, føler seg veldig trygge etter installert alarmsystem etter innbrudd. Fornøyd med oppfølgning og kvalitet på alarmsystem/overvåkning»

Bodil og Kjell Vasholmen

"For oss var det viktig å få en alarm som kunne tilpasses med stor hund i hus. En grundig gjennomgang av boligen med forslag til sikring både innbrudd og brann, og plassering ble gjort av hyggelige og serviceminded representanter for App security. Vi har hatt alarmen i ca 1 år og dette fungerer kjempebra. Rask og god hjelp fra kundeservice hvis det har vært noe vi lurte på. Med en innbruddsbølge ikke langt fra oss sist sommer føltes det veldig trygt å vite at vi var sikret med alarm. "

Heidi Fitjar Bremskau og Jostein Sporpind

“ Har brukt App Security i 1,5 år i enboligen vår og huset i Spania. Vi har alltid mottatt melding innen 30 sekunder og er meget godt fornøyd med billedkvaliteten fra videokameraene. I tillegg er brukevennligheten svært god”.

Yvonne og Joar Torgersen

«Veldig fornøyd med alarmsystem som fungerer ordentlig. Godt fornøyd med oppfølging fra APP Security».

Terje Bjølgerud

"Veldig fornøyd med bildekvalitet da jeg kan overvåke produksjonsmaskiner.
Generelt bra og rask service når det trengs".

Nefab AS

Bjørn Viggo Gregersen, produksjonssjef Nefab

«Fantastisk billedkvalitet på videokamerasystemet og oppfølging fra App Security AS”

Peri Norge AS

Tom Wium, Daglig leder

“Godt fornøyd med videokameraene levert av App Security AS. Ekstra godt fornøyd med service og komponentkvalitet».

Antirustsenteret AS

«App Security AS er Sande sportsklubb judo sin hovedsponsor! Vi takker for støtten dere gir til våre utøvere! Vi snakker trygghet! Vi anbefaler denne løsningen på det sterkeste!»

Simon Gerhardsen

Leder SSK judo

«Godt fornøyd med overvåkingssystemet App Security har satt opp i butikken min 🙂 Kan anbefales !»

 

Briljant Ur og Gull AS

Joel Murad, innehaver.

“Fornøyd og liker videokameraløsningen (bra oppløsning) kan justere opptaksoner.

Flott med lokal løsning og god responstid”

Vegard Thun-Pedersen

«Fornøyd med bildekvalitet og kundeservice».

Sandekroa

Sarkawt Abdulla Mustafa, Daglig leder

«Svært fornøyd med brukervennlighet og kvalitet på videoopptak/livestreaming for overvåking av produksjon. Flott med APP for fjernstyring av alarmanlegget. Super fornøyd med responstid og varsling».

Skiltgravering AS

Steinar Larsen, daglig leder.

 

Flere referanser kan oppgis på forespørsel.