Personvernerklæring


Stortinget vedtok i mai 2018 en ny personopplysningslov som gjennomfører EUs personvernforordning (GDPR) i Norge.
Innholdet på våre nettsider er nå i tråd med den nye personopplysningloven som trådde i kraft 20 juli 2018.
Se Justis- og beredskapsdepartementet for mer informasjon.

 

Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker dem til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene du ser og bruker

Mine data og mine valg

I App Security AS er vår oppgave å forvalte data på en sikker, brukervennlig og forsvarlig måte, i samsvar med personopplysningsloven. I forbindelse med oppdateringen av personvernlovgivningen i EU, har vi gjort det enklere for deg å få oversikt over hvordan vi samler inn og behandler dine data.

App Security AS bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenester, tilbud og annonser slik at tjenestene blir mer relevante for deg – uten at du går glipp av noe.

Vi sikrer også at tjenestene er trygge å bruke. Det er lett for deg å kontrollere bruken av data. Gjennom våre tjenester får du se hvilke data vi lagrer, og du kan be om å få dem utlevert og eventuelt slettet.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.